Trends
orignal terraces orignal terraces
originial terraces originial terraces
originial terraces originial terraces
originial terraces originial terraces

Laat u verleiden door de terrassen…

Voor een uitje in gezinsverband, al stelletje of met vrienden, geeft u toen aan de passie van "terrasjes" voor een moment vol gezelligheid.

De laatste trends voor het terras
Het terras is een ervaring in voortdurende vernieuwing. Tegenwoordig ligt het verscholen, speelt met vluchtigheid of een feeststemming. Zin om met mooi weer buiten een aperitiefje te nemen? Onderuit te zakken op een romantisch terras? Of een diner in de buitenlucht te voorzien en de kou uit te dagen? Ontdek een selectie plaatsen die u gelukkig zullen maken.
Verscholen terrassen, om met z'n tweetjes op een 100% romantische plek te zijn

Het tumult uit de stad vervaagt en maakt plaats voor het zachte ruisen van de wind door de bomen, het gerinkel van de glazen en soms zelfs... de zang van de vogels! Als echte vredige havens in het hart van de stadskern, zijn de verscholen terrassen binnenhofjes van het Mercure Tour Eiffel, het Novotel Zurich City West en het Sofitel Legend Metropole Hanoi de ideale juweeltjes voor onvergetelijke romantische afspraken rondom een cocktail of een gastronomische schotel.

Coole terrassen, om midden in de stad nieuwe energie op te doen

Uitputtende zakenreis, afmattend toeristisch programma, behoefte om de drukte van de stad te ontvluchten... Willekeurig de redenen, u hebt zin om even alleen omringd te worden door kalmte, en dat op om het even welk moment van de dag. In een omgeving die tegelijk mineraal en bosrijk is, zijn de coole terrassen van het Relax - Food, Drinks & You, Mercure Francfort of het restaurant van het Pressroom, Sofitel INK Amsterdam uw Japanse tuin, uw cocon waar u kunt uitrusten in het hart van de stad…

Feestterrassen, om te feesten met vrienden tot in de kleine uurtjes

Ga de hoogte in om een waanzinnige nacht te beleven met voor uw ogen een onvergetelijk panorama! Vanaf de rooftop van het Mama Shelter in Parijs bewondert u de daken van de hoofdstad aan dit begin van de avond, en laat u zich meenemen door de nieuwste sounds in de mode die op het terras weerklinken. In Hô Chi Minh-Ville strekt de stad zich eindeloos uit vanuit het terras van het Social Club, Hotel des Arts Saigon, terwijl de exotische cocktails vooraf gaan aan enkele gastronomische zoetigheden met Franse accenten. Ondertussen neemt de DJ in Australië, in het Pullman Brisbane King George, het snel over van de chef-kok, want het feest beloofd lang te duren op het terras. Tot de zonsopgang misschien?

De verwarmde terrassen: terrasjes, dat is niet alleen 's zomers! 

Wacht niet af tot het mooi weer is om te profiteren van een lunch in de buitenlucht of een diner op het terras. Niets is er heerlijker dan een lekkere burger in de Gourmet Bar by Novotel om de koude temperaturen te vergeten... Onder een verwarmde parasol heeft u bijna de illusie dat het een dag met mooi weer is! En als een opnieuw vormgegeven versie van de hamburger u aantrekt, zet dan koers naar Sofitel, Pullman en MGallery by Sofitel, waar u onze Best Gourmet Burgers kunt proeven.

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen