Trends
Takeaway Takeaway
takeaway takeaway
takeaway takeaway

Neemt u graag een "take away"?

Voorheen was de take away gereserveerd voor fastfood, maar nu is hij trendy, zelfs in de meest verfijnde restaurants!
Fastfood aan sterrentafels!

Dacht u dat de "take away" gereserveerd was voor pizza's, hamburgers en andere sandwiches? We helpen u uit de droom: nu doet de trend zich zelfs gelden in sterrenrestaurants! U kunt nu van de maaltijd van een chef-kok genieten terwijl u comfortabel in uw bank genesteld zit, of waarom niet op een openbaar bankje? Dat is vanaf nu mogelijk dankzij de "take away" rage.

De take away in een nieuw jasje

Pizza's, panini's, kebab, hamburgers, Chinese noedels... Dat was het menu zoals dat meestal voor u lag als u zich liet verleiden tot de "take away"! Deze Engelse term die letterlijk "meenemen" betekent, stond inderdaad, tot voor een paar jaar geleden, synoniem aan weinig geraffineerd en nog minder evenwichtig fastfood, hoewel het heel smakelijk kon zijn. Maar onder aandrijving van jonge vernieuwende koks heeft het wereldje van afhaalmaaltijden onlangs een echte metamorfose ondergaan. 

Food truck, of de revolutie van street food

De food trucks, aan het begin van de jaren 2010 geïmporteerd uit de Verenigde Staten, hoorden bij de eerste die het milieu van de take away in beweging brachten. Echte kleine, mobiele restaurants die zich in alle uithoeken van de steden vestigen, zo kunt u deze vrachtwagens zien die al het nodige herbergen om lekkere gerechtjes te bereiden, ze hebben namelijk het concept van kwalitatief uitstekend, origineel en mee te nemen street food geïntroduceerd. Wilt u uiteten op een terras, maar vindt u geen plekje? Geen enkel probleem! Met de food trucks hebt u de mogelijkheid om uw lunch te bestellen in een handomdraai en ervan te genieten in een zonnig park, thuis of op kantoor! Italiaanse of Engelse keuken, Japans of zelfs Mexicaans... Een nieuwe wereld vol smaken verrijkt het concept van de take away!

Zelfs de sterrenadressen beginnen eraan

De take away neemt alles op zijn weg mee en investeert van nu af aan in het zeer gesloten milieu van de gastronomische chef-koks! Deze volgen op de voet en zijn gestart met het ontwerpen van een complete serie afhaalmaaltijden waarmee u hun culinaire uitvindingen in uw eigen comfortabele thuis kunt ontdekken. In Londen kunt u zo genieten van de menu's van het Sofitel St James, terwijl u in München kunt profiteren van de keuken van het restaurant Gourmet Bar van het Novotel Munich Arnulfstrasse. En als u door Parijs komt, rijd dan even om via de zomerse food truck van het FRAME beheerd door chef-kok Andrew Wigger, die definitief bevestigt dat de take away rijmt met genot!

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen