Bestemming
Dineren met de voeten in het water Dineren met de voeten in het water

Dineren met de voeten in het water

En als u uw exotische verblijf eens zou opluisteren met onvergetelijke pauzes op de terrassen van onze mooiste restaurants? Hemel en golven blijven bij u, terwijl uw smaakpapillen in vervoering raken!
Eten op het terras met uitzicht op zee
Eenvoudige en lichte gerechten om tussen twee duiken in van te smullen, of de verfijning van een gastronomisch diner onder de blote hemel: de twee opties bieden zich aan u aan tijdens uw verblijf op de eilanden! Ga op ontdekking naar nieuwe smaken, vol authenticiteit en nieuwe gewoonten. Ontbijt, lunch et diner op het terras in Bali, Mauritius, Phu Quoc of Phuket... en uw verblijf wordt magisch.

Dineren op een terras in Bali, in een exotische tuin aan zee  

Oosterse sfeer, exotische bossen, weelderige begroeiing, en nauwelijks verder weg, voor uw ogen, het heldere water waar de zuidkust van Bali in baadt. Onder het dak van zijn majestueuze pergola, samengesteld uit verschillende lokale houtsoorten, staan de tafels van restaurant Pandawa opgesteld. Met als decor de weelderigheid van de tuin van hotel Mercure Resort Sanur en het gekabbel van het water als achtergrondmuziek, dineert u op het terras in Bali en laat u uw behoeften de vrije loop. Geroosterde langoustines, zeevruchten of vegetarische composities wachten op u na uw verkenning van de mooiste stranden van het zuidelijke schiereiland van het eiland.

In Phu Quoc behoort de zee u toe

Fijn zand, branding van de golfstroom van Thailand... Het Vietnamese eiland Phu Quoc heeft alles van een paradijs. De tropische tuinen van het hotel La Veranda Resort strekken zich uit naar het strand in een immens gezellig houten terras. In de beschermende schaduw van de palmbomen, gekoesterd door het ruisen van de wind, verlaat u de zee niet. Neergestreken op de stoelen in zuurtjeskleuren van het restaurant Le Jardin, gunt u zichzelf een lichte en culinaire pauze op het terras, voordat u verdergaat met luieren. 
Dineren met de voeten in het water
Dineren in een paradijselijke tuin in Phuket

Benadruk uw ontspannen verblijf op het mythische eiland Phuket met culinaire pauzes! En als u voor een romantisch diner eens een stukje de hoogte inging? Vanuit het voorgebergte dat het panoramische terras van het Pullman Phuket Arcadia onderdak biedt, kijkt u uit op het kristalheldere water van de Andamanse Zee! In het restaurant Elements gaan Thaise en oosterse culinaire tradities samen, en met een adembenemend uitzicht geniet u van de gemengde smaken van een salade met bananenbloemen.

Zee, luxe en gastronomische verfijning op Mauritius
 
Dineren aan het water zoals u zich nooit voor heeft kunnen stellen. De zee is zo dichtbij dat het zelfs zou kunnen dat een van haar golven de onderkant van uw witte tafellaken komt strelen. De glazen lijken bezield door de weerspiegeling van de kaarsen, borden en zilverwerk, uw tafel is opgemaakt op het zand zelf. Bij het schijnsel van de sterren en de fakkels die op het privéstrand van uw hotel zijn gezet, dineert u op het beste terras van Mauritius. In het paradijselijke kader van het Jacaranda, geniet u van een even unieke als verfijnde maaltijd. De kaart van chef-kok Philippe Grondin is een uitnodiging tot reizen waarbij lokale smaken en subtiliteiten van de Franse gastronomie zich vermengen in gerechten uit een zich steeds vernieuwende inspiratie.

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen